Ajankohta

10.12.2022 12:00 – 10.12.2022 15:00

Paikka

etäkokous / Saana (Siikaranta 12, 70620 Kuopio)

Tapahtumaluokka

Kokoukset← Takaisin

SRL Itä-Suomen aluejaosto järjestää kilpailunjärjestäjien ja v. 2023 aluekilpailukalenterin suunnittelupalaverin etäkokouksena sekä Saanassa (Siikaranta 12, 70620 Kuopio) lauantaina 10.12.2022 klo 12 - n. 15.

Asialistalla:

  • Suunnitellaan vuoden 2023 aluekilpailukalenteri, esim. sovitaan miten saadaan kaikkien seurojen kisat mahtumaan kalenteriin nätisti ilman päällekäisyyksiä ja jaetaan mestaruuskilpailut (sisältäen seuratason kilpailuissa järjestettävät alueen mestaruuskilpailut kuten tuntiratsastajien mestaruus ja aikuismestaruus).
  • Katsotaan läpi alueen mestaruuskilpailuiden säännöt ja pohditaan olisiko tarve tehdä muutoksia. Keskustellaan mestaruuskilpailuiden järjestelyistä.
  • Keskustellaan muista ajankohtaisista asioista kilpailunjärjestämisessä, sekä kilpailunjärjestäjien toiveista toimihenkilökoulutusten ym. suhteen.

Toivomme, että jokaisesta aluekilpailuita järjestävästä seurasta, sekä seuroista jotka ovat anoneet seuratasolla järjestettäviä alueen mestaruuskilpailuita, on joku henkilö mukana palaverissa. Myös muut seurakilpailuiden järjestäjät ovat lämpimästi tervetulleita.

Alue- ja mestaruuskilpailuiden jakamisessa ovat etusijalla ne seurat, joista on edustaja mukana palaverissa - päällekäisyystilanteissa ne seurat, joista ei ole edustusta, joutuvat väistymään.

Tapaaminen on ilmainen osallistujille, mutta tarjoilujen varaamisen sekä etäyhteyksien toteuttamisen vuoksi ilmoittautumiset 4.12.2022 mennessä alla olevalla lomakkeella. Peruutukset ja tiedustelut sanna.ruotsalainen@ratsastus.fi.

Liitteenä ohje kilpailuiden anomisesta.

Liitteet

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

EtänäLäsnä
Hyväksyn
Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai sanna.ruotsalainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä.
Hyväksyn
Hyväksyn tietojeni tallentamisen Tapu-järjestelmään. Niitä käytetään vain tämän koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille.