Ajankohta

16.11.2020 18:00 – 16.11.2020 20:00

Paikka

Verkkoluento

Hinta

5 €

Tapahtumaluokka

Harrastajien koulutukset← Takaisin

Hevosen palautuminen on tärkeä tekijä myös treenikaudella, kilpailukaudesta puhumattakaan. FT Susanna Kinnusen mukaan siitä ei voi koskaan puhua tarpeeksi.
Niinpä tule kuulemaan verkkoluento palautumisesta maanantaina 16.11.2020 alkaen kello 18. Luennon pituus on arviolta kaksi tuntia.
Luennon hinta on viisi euroa.

Susanna kertoo palautumisesta, että siinä nestetasapainon ja sen säilyttämisen merkitys on todella suuri. ”Hevonen menettää hikoillessaan ihan jäätävän paljon vettä, mutta hien koostumuksesta johtuen, myös todella paljon suoloja. Paljon enenmmän kuin esimerkiksi ihminen, jonka hiki on paljon laimeampaa.”
Luennolla puhutaan myös suolan määrästä ja siitä, miten sekä miksi nuolukivi ei riitä hevosen suolan lähteeksi. Hevosen lämmönsäätelymekanismit ja lämmönsäätelyyn vaikuttavat tekijät on hyvä tuntea, jotta ymmärtää sen vaikutukset neste- ja elektrolyyttitasapainoon.

Luento on toinen osa Hevostietokeskuksen asiantuntija Susanna Kinnusen luennoista. Ensimmäinen osa käsitteli nuoren hevosen valmennusta. Kinnunen on myös väitellyt hevosen valmennuksesta.

Luennon järjestävät SRL Häme, Hämeen hevosjalostusliitto, Hämeen hevosenomistajat ja Teivon ravirata.

Luento on suunnattu kaikille hevosurheilulajeille.

 

OHJEITA
Saat maksun jälkeen sähköpostiisi kuittauksen, että ilmoittautuminen tuli perille.
Ilmoittautumisajan jälkeen antamaasi sähköpostiin tulee luennon linkki.
TARKISTA päivää ennen luentoa, että linkki on saapunut. Ellei, niin tarkista roskaposti, antamasi osoite ja kysy osoitteesta hame@ratsastus.fi
Viestiä voi myös SRL Hämeen tai järjestäjien Facen sivulla.

 

Ilmoittautumiset  12.11.2020 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa. Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Kerättyjä henkilötietoja tullaan käyttämään vain kyseisen koulutuksen/tilaisuuden järjestämisessä eikä niitä tulla luovuttamaan ulkopuolisille. Tiedot kerätään Ratsastajainliiton käytössä olevaan TAPU-järjestelmään ja tiedot säilytetään kirjanpitolain edellyttämällä tavalla. Muut tiedot tuhotaan tilastoinnin jälkeen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.